AYDINPOST HABER-CHP'de eski il başkanlarından Bülent Tezcan bugün düzenlediği toplantıyla adaylığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 12 Haziran seçimleri öncesinde hareketlilik tüm hızıyla devam ediyor.
30'un üzerinde aday adayı bulunan CHP'de bugün eski il başkanlarından avukat Bülent Tezcan da adaylık müracaatını İl Başkanı Hulisi Şahinci'ye teslim etti.
Adaylık müracatı sonrasında konuşan Tezcan, "Türkiye ağır bir özgürlük sorunu yaşıyor. Susmamızı istiyorlar, susmayacağız. Biat etmemizi istiyorlar, biat etmeyeceğiz. Korkuya teslim olmamızı istiyorlar. Teslim olmayacağız. Faşist bakılara karşı, özgür Türkiye'yi kurmaya adayım" dedi.
CHP İl Teşkilatı binasında partililerinde destek verdiği Bülent Tezcan, "Türkiye'de ağır bir işsizlik sorunu var. Her evde en az bir işsiz var. Bugün üretmeden tatlı kâr sağlayanların düzeni hakim. Kendi Üretimi yerine, yabancı malları ithal edenlerin, kopradorların düzeni hakim. İşsizliğin ve sömürünün önüne geçmekm için komparodar düzeni yıkmaya adayım. AKP'nin 8 yıllık iktidarı, demokrasi yerine faşizmi, refah yerine işsizlik ve yoksulluğu, huzur yerine korkuyu hakim kıldı. Şimdi çare sandıkta. Çare demokraside. Sömürüye karşı emeğin hakkını korumak için, zulma karşı özgürlük için, CHP iktidarı için milletvekilliğine adayım" diye konuştu.