26 yaşındaki forvet The News of the World gazetesine yaptığı açıklamada bu sezon birçok maç yaptığını ve artık kendisini yorgun hissettiğini belirtti.

Tevez yaptığı açıklamada "Genç yaştan beri futbol oynuyorum, iyi duruma gelebilmek için sürekli savaş verdim ancak artık vücudum bu yorgunluğu bana hissettirmeye başladı. Kendimi yaşlanmış hissediyorum ve bir kaç sene önce insanlara karşı daha hoşgörülüydüm. Şimdi ise kendi kendime futbolu bıraksam daha mı iyi olur diye soruyorum. Ancak bu ne zaman olur bilemem. Belki bir ay, bir yıl belki de 3 yıl sonra. Ama aklımda bu işi bırakmak var. Belki de bir sabah kalkacağım ve kendi kendime bundan sonra futbol yok diyeceğim. 5 yıldır İngiltere'de oynuyorum ve ailemle ne bir noel ne de bir yılbaşı geçirdim. Şunu söylemeliyim ki hayattan ve futboldan hiç zevk almıyorum." dedi.

Carlos Tevez'in geçen hafta Newcastle ile oynanan ve City'nin 2-1 kazandığı maçtan sonra soyunma odasında Mancini ile birbirlerine girdikleri iddia edilmiş, diğer oyuncuların ikilinin aralarına girip ayırdıkları söylenmişti.

Sezon başında da yaptığı açıklamada yeni sezona başlarken motivasyonunun iyi olmadığını belirten ancak maçlarda oynadığı için fiziksel durumunun iyi olduğunu belirten Tevez, Mancini'nin kendisi üstünde kurduğu baskıya nasıl dayanacağını bilmediğini belirtmişti.


Hakan Ateşler /Fanatik