Diğer yandan Aydınspor"un İlhami Ortekin Spor tesislerini de kullanabileceğini kaydeden Çerçioğlu, Aydınspor"u kapı dışarı bırakmayacaklarını dile getirdi.

Mahkeme kararıyla AYSEV"den Aydın Belediyesine geçen Aydınspor Tesisleri için kulübe gelen tahliye kararının ardından Aydınspor yönetimini rahatlatan açıklama Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"ndan geldi. Aydınspor tesislerinin tamamen boşaltılması için gerekli yasal işlemleri başlattıklarını ifade eden Özlem Çerçioğlu, Aydın Belediyesi"ne ait olan ve sözleşmeleri sona eren bütün yerleri boşalttıklarını söyledi. Aydınspor"un kullandığı tesislerin belediyeye ait olduğunu belirten Başkan Çerçioğlu, açıklamasında “Biz Aydınspor"u kapı önüne bırakmıyoruz. Yasaların gereğini uyguluyoruz. Orada halı sahalar var, onları da boşaltacağız ve ihaleye çıkacağız.

Aydınspor yönetimine, kullandıkları tesisleri veya İlhami Ortekin Spor tesislerini teklif edeceğiz. Kulüp yönetimi mevcut tesisleri bakımlı düzgün kullanabilecekse orada kalmaya devam edecek. Fakat Aydın Belediyesiyle sözleşme yapacaklar. Yasal prosedür neyse, yerine getirilecek. Aydınspor Kulübü"ne manevi desteğim devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Aydınspor"u yerinden etmek gibi bir düşüncemiz yok” ifadelerine yer verdi.