Aydın Belediyesine ait kulüp tesislerinin hırsızların mekan tutması üzerine Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın"ın göbeğindeki tesislerin kaderine terk edilemeyeceğini belirterek, tesislerin tinerci yuvasına dönmesine müsaade etmeyeceğini söyledi.
Aydınspor yönetiminin sezon devam ederken, tesislerde kalan futbolcuları arayıp sormaması üzerine sezon sonu kaderine terk edilmiş halde kalan Aydınspor Hüseyin Aksu Tesisleri konusunda Özlem Çerçioğlu, önümüzdeki günlerde çalışma yapacaklarını söyledi. Bir ay içerisinde 3 defa hırsızların girdiği tesislerdeki antrenman sahalarında yabani otlar adam boyuna geçmiş durumda. Tesislerdeki antrenman sahaları ve çeşitli bölümler kullanılamaz hale gelirken, durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getiren Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Kulüp maalesef tesislere sahip çıkamıyor. Kulübün bir sürü borcu bulunuyor. Tesisler bakımsız halde. Tesislerin çevresinde bir sürü vatandaşımız oturuyor. Orasının tinerci yuvası haline gelmesine müsaade etmem. Önümüzdeki günlerde Aydınspor tesisleri ile ilgili bir çalışma yapacağız” dedi.

GEZEROĞLU SPONSPORLUK ARAYIŞI İÇİNDE
Geçtiğimiz sezon maçlar devam ederken son haftalarda futbolculara sahip çıkmamakla suçlanan Aydınspor yönetimi yeni sezonda takım çıkarabilmek için sponsor arayışlarını sürdürüyor. Sponsorluk arayışları için İstanbul"a giden Kulüp Başkanı Ufuk Gezeroğlu, “Sponsorluk görüşmeleri için birkaç önemli firmayla görüşeceğim. Sponsorluk görüşmelerinden olumlu sonuç alamazsak yönetim olarak istifa edeceğiz” dedi.

TESİSLERİN HALİ İÇLER ACISI
Aydınspor'da takımın yeni sezonda takım çıkarıp çıkarmayacağı tartışılırken, kulüp tesislerinin perişan hali görenleri şaşırtıyor. Son dönemde hırsızların uğrak yeri haline gelen Aydınspor Hüseyin Aksu Tesislerindeki antrenman sahalarındaki çimler kuruyup, yabani ota dönüşmüş durumda. İnsan boyuna geçen otlarla kaplanan antrenman sahaları ve Mukan Perinçek Stadı kullan ullanılamaz halde. Kuru otlarla kaplı stadyum içerisindeki "Şampiyon Aydınspor' yazılı tabela ise maziyi hatırlatıyor.iha