Voleybol Milli Takımımızın yıldız oyuncusu Aysun Özbek tesettüre girerek kapandı. Şimdi voleybolu bırakıp bırakmayacağı, devam ederse maçlara nasıl bir formayla çıkacağı merak ediliyor

Voleybol camiasında tesettür şoku yaşanıyor. İddialara göre Voleybol Bayan Milli Takımı"nın ve Vakıfbank Güneş Sigorta"nın yıldız oyuncusu Aysun Özbek tesettüre girdi. Star TV"de yer alan habere göre, Aysun Özbek bir süre önce Çamlıca"da bir grup kara çarşaflı kadınla tanıştı. Bu grupla sık sık buluşmaya başlayan ünlü voleybolcu onların görüşlerinden etkilenerek kapanmaya karar verdi. Bu karar sonrası Aysun Özbek"in eşiyle de arası açıldı. Milli voleybolcu Yeşilköy"de bulunan evinden ayrılarak Ataşehir"e taşındı.



Özbek voleybol camiasında şok etkisi yaratan bu kararı sonrası soruları yanıtlamak istemedi yalnızca kararına saygı gösterilmesini istedi.

Devam edecek mi?

Şimdi voleybol camiası bazı soruların yanıtlarını arıyor. Aysun Özbek voleybola devam edecek mi yoksa sporu bırakacak mı? Bir diğer soru ise voleybola devam etmeye karar verirse sahaya nasıl bir forma ile çıkacağı. Örneğin Milli Takım"ın daha önce karşılaştığı Mısır Milli Takımı"nın voleybolcuları sahaya türban ve uzun şortlarla çıkıyordu.

Aysun Özbek1977 doğumlu... Voleybola 13 yaşında Fenerbahçe"de başladı. 1996"da Vakıfbank"a transfer olarak Ankara"ya gitti. 2000"de Vakıfbank ve Güneş Sigorta"nın birleşmesi sonrası takımla birlikte İstanbul"a döndü. Milli Takım"ın da değişmez oyuncularından.

"Kapanmadım ama örtünebilirim, bu benim şahsi kararım"

Voleybol Milli Takımının yıldız oyuncusu Aysun Özbek bugün çeşitli gazetelerde 'tesettüre girdi' haberleri hakkında ilk kez konuştu.

Stargazetesi'ne açıklamalarda bulunan Özbek, basında çıkan "Voleybolu bıraktı, tesettüre girdi" haberlerini yalanladı.

Aysun Özbek "ben şu anda tesettüre girmedim, Eski Aysun nasılsa öyleyim. Ama bu kapanmayacağım anlamına gelmez. Hacca gitmeyi kesinlikle istiyorum. Allah izin verirse de gideceğim" dedi.

Halen Voleybol Bayan Milli Takımı'nın ve Vakıfbank Güneş Sigorta'nın oyuncusu olan ve en iyi orta oyuncusu olarak bilinen Aysun voleybolu bırakıp bırakmayacağı konusunda da "Voleybolu bırakma konusunda kesin karar vermedim. Bırakabilirim de, devam da edebilirim. Bunlar benim geleceğimle ilgili vereceğim şahsi kararlar" dedi.