Adana'da eşini bıçakla yaralayıp, kızını darp eden kişi kapıyı açmayınca polis çilingir yardımıyla eve girerek, anne kızı kurtardı.

Terzilik yaptığı öğrenilen İlyas Ş. (51), Tellidere Mahallesi 72042 Sokak'taki evinde eşi Saniye Ş. (45) ile Gülay Ş. (15) ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine evin kapısını kilitleyerek elindeki bıçakla eşini yüzünden yaraladığı belirtilen zanlı, kızını ise darp etti. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin kapıyı açmayan İlyas Ş'yi ikna çabaları sonuç vermedi.

Bunun üzerine evin kapısını olay yerine çağrılan çilingir yardımı ile açan ekipler, İlyas Ş'yi biber gazı ile etkisiz hale getirerek, gözaltına aldı.

Yaklaşık bir saat boyunca rehin alınan ve yüzünde bıçak yaraları olduğu görülen anne ile darp edilen kızı da olay yerine gelen ambulansla Adana Numune Hastanesine kaldırıldı.

Yüzünde şişlikler oluştuğu gözlenen Gülay Ş, hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, babasının başka bir kadınla ilişkisi olduğunu, bu durumu kabul etmedikleri için de böyle bir olayın meydana geldiğini iddia etti.

Baba İlyas Ş. ise sağlık kontrolü için Adli Tıp Kurumu'na götürüldüğü sırada gazetecilerin soruları üzerine, ''Bana saygısızlık yaptılar. Kuma getirmedim. Rehin de almadım. Avukatımı istiyorum'' dedi.

İlyas Ş, bir gazetecinin ''Başka bir kadın varmış'' demesi üzerine de, ''İspatlasınlar o zaman'' diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.