Nazilli "teröre lanet mitingi" için tek vücut oldu. Şehitler ve Gaziler Derneği başta olmak üzere dört siyasi partinin de katıldığı mitinge Nazilli"deki tüm sivil toplum örgütleri ve dernekler de destek verdi.
Hakkari"nin Şemdinli İlçesindeki Aktütün Karakolu"na yapılan hain saldırı başta olmak üzere dün şehit edilen 5 polisimiz ile tüm terör saldırılarında şehit olan vatandaşlarımızı anmak ve teröristleri kınamak için Nazilli halkı tek vücut oldu. Perşembe günü İstasyon Meydanındaki Atatürk Büstü önünde toplanan halk "Teröre lanet mitingi" toplandı. Mitinge katılan Nazilli Şehit Aileleri Derneği, Gaziler Derneği, Emekli Astsubaylar yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Asılsız Ermeni iddiaları İle Mücadele Derneği, Nazilli"deki 19 mahalle ve 59 Köy Muhtarı, Sivil Toplum Örgütleri, üniversite, lise, ilköğretim öğrencileri, Nazilli"de bulunan 14 esnaf odası, Nazilli Ticaret Odası Üyeleri, Nazilli Ziraat Odası Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, çeşitli sivil toplum örgütü ve sendika üyeleri ellerine aldıkları ve açtıkları dev bayraklarla terörü kınamak için slogan attılar.
Konuşmacılardan bazıları ise toplanan kalabalığın azlığından yakınarak “Burada şu anda bir konser olsaydı en az 30 bin kişi toplanırdı. O kalabalık şehitleri için niye toplanmıyor” diyerek tepkisini dile getirdi. Konuşulanların hepsinde ortak olan noktanın terörü lanetlemek olduğu belirtilirken, artık duyarsız kalınmaması gerektiği, teröristlere gerekli dersin bir an önce verilerek başka vatan evlatlarının ölmesine engel olunması istendi. Terörü lanetlemek için bir araya gelen gurupların ortak çalışmaları ise vatandaşlar arasında takdirle karşılandı. “Kurtuluş savaşında nasıl tek yumruk olmuşsak bundan sonra da oluruz” diyerek duygularını dile getirdiler. Miting bitiminde, kalabalık olaysız bir şekilde dağıldı.