Gülensu Mahallesi, Mesut Caddesi, Kara Sokak'ta bugün saat 09.00 sıralarında terk edilmiş bir otomobil ihbarı alan polis ekipleri, olay yerine gitti. 34 SDV 76 plakalı Ford Mondeo marka otomobilin içinde kar maskesi ve mermi çekirdeği olduğunu gören polis, sokağı iki yönüne emniyet şeridi çekerek araç trafiğine kapattı.

Polis, olay yeri inceleme ekibi çağırdı. Olay yeri inceleme ekibi ön camı açık olan otomobilin kapılarını açtığında alarm çaldı. Polis alarmı susturduktan sonra otomobilin içinde parmak izi çalışması yaptı. Otomobilin içinde bulunan kar maskesi ve 9 mm’lik tabancaya ait 2 adet mermi çekirdeği delil torbasına kondu.

Sokak sakinleri ise otomobilin gece bırakıldığını ancak kimler tarafından bırakıldığını bilmediklerini söyledi. Yapılan inceleme sonunda otomobil emniyetin otoparkına çekilirken, kar maskesi ve mermi çekirdekleri, incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Kar maskesi ve mermi çekirdeklerinin sırrını çözmeye çalışan polis, otomobili kimlerin bıraktığı ile herhangi bir soygun ya da başka bir olayda kullanılıp kullanılmadığını araştırıyor.