Kuşadası Adaspor Kulübü Tenis Şubesi tarafından düzenlenen “Kuşadası Tenis Turnuvası" sona erdi. Kuşadası Setur Marina tenis kortlarında 6 gün süren turnuvaya, Kuşadası, İzmir, Aydın, Denizli ve Nazilli"den 60 sporcunun katıldı.
Nissan Tarhanlar Otomotiv sponsorluğunda gerçekleşen Kuşadası Tenis Turnuvası, minikler, yıldızlar, gençler ve veteranlar kategorilerinde yapıldı. Son derece zorlu geçen karşılaşmalar sonunda Veteran erkeklerde Deniz Köse"yi mağlup eden Kürşat Bensoy birinci olurken, Veteran bayanlarda Nukhet Akçagönül"ü mağlup eden Simten Yavuz şampiyonluğa ulaştı. Turnuvada genç kızlar kategorisinde Ece Özgün, Yıldız Erkeklerde Yiğit Durukan, yıldız kızlarda Yaren Aydın, minik erkeklerde Bora Kocaoğlu ve minik kızlarda ise Esma Sude Şimşek birinciliği elde etti.
Adaspor Kulübü Tenis Şubesi tarafından düzenlenen Kuşadası Tenis Turnuvası"nda dereceye girenler, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Söke Kaymakamı Celil Ateşoğlu ve Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek"in katıldığı törenle ödüllerine kavuştu. Ödül töreninde konuşan Adaspor Kulübü Tenis Şubesi Başkanı Av. Ömer Günel, çok başarılı bir turnuvayı geride bıraktıklarını belirterek, gösterilen ilgiye ve turnuvaya destek olan sponsorlara teşekkür etti. Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen ise Kuşadası"nın yeniden hak ettiği konuma ulaşabilmesi için büyük çaba gösterdiklerini belirterek, tenis sporunun da Kuşadası"nın niteliğinin yükselmesine önemli bir katkı sağladığını kaydetti.