Nazilli"de bir lokantada içi işkembe çorbası dolu düdüklü tencere patladı. Patlamanın şiddeti ile lokantanın camları kırılırken iki lokanta çalışanı korkudan şok geçirerek hastaneye kaldırıldı. Patlamadan sonra savaş alanına dönen lokanta işkembe çorbasına bulandı.
Nazilli"de meydana gelen ilginç olayda müşterilere servis edilmek üzere pişirilen işkembe çorbası, pişirildiği düdüklü tencerenin patlaması ile lokantanın her yanına dağıldı. Patlamanın lokantanın mutfak kısmında meydana gelmesi nedeniyle herhangi bir yaralanma olmazken patlamanın şiddetiyle lokantanın camları kırıldı ve o sırada alt katta bulunan 2 çalışan şok geçirerek ambulansla hastaneye kaldırıldı. Patlamanın meydana geldiği sırada lokantada müşterinin olmaması ve yoldan geçenlerin de olmaması nedeniyle her hangi bir yaralanma olmadı. Şok geçiren S.F. ile T.A. isimli iki çalışan Nazilli Devlet Hastanesi"ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çalışanlar patlama nedeniyle çok korktuklarını ifade ederek “Patlamadan yaklaşık bir-iki dakika önce mutfağa girip çıkmıştık. Tam alt kata indiğimiz sırada patlama oldu. Çok korktuk. O sırada mutfakta olsaydık ölebilirdik” dediler.
Olaydan sonra bir süre hizmete kapatılan Altıntaş Mahallesi 334 Sokakta bulunan lokanta, etrafa dağılan işkembe çorbasının temizlenmesinin ardından tekrar faaliyete geçti. Olayı görenler ise bir daha düdüklü tencere kullanmayacaklarını ifade ederek olayı şaşkınlıkla izlediler.