Nazilli Belediyesi tarafından yaptırılan 300 konutluk Nazilli Belediyesi Toplu Konutları sakinlerinin talebi üzerine projesi hazırlanan sosyal tesislerinin temeli törenle atıldı. Törene Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi daire amirleri ve konut sakinleri katıldı.
Törende konuşan ve sosyal tesisin 65 bin TL ye mal olacağını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla çıktığım yolda, hemşerilerimin modern şehirlere ve site hayatına kavuşması birincil hedeflerim arasında bulunmaktadır. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunulması gerektiğinin de altını vurgulamak istiyorum.

Toplu Konut olarak tabir ettiğimiz bu alanda yaklaşık bin kişinin yaşayacağını düşündüğümüzde vatandaşlarımızın en azından küçük ölçekli ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri, boş vakitlerini değerlendirmeleri için yapılacak sosyal tesis binasının temelini atmak için toplandık. Tesis yaklaşık 300 metrekare alan üzerine kurulacaktır. İçerisinde market ve kafeteryası olacak bina, 65 bin TL ye mal olacak yılsonunda vatandaşlarımızın hizmetine açılmak üzere teslim edilecektir” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından sosyal tesislerin temeli Başkan Alıcık ve protokol üyeleri tarafından dualar ve kurban kesilerek yapıldı. Başkan Alıcık, temel atma töreninin ardından toplu konut sakinlerinin sorunlarını dinledi. / iha