Nazilli Tema Vakfı'nın açtığı ödüllü resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini aldı. Nazilli Lütfi Selek Kültür ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren öğrencilerin ödülleri Kaymakam Caner Yıldız, Belediye Başkanı Aytekin Kaplan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan tarafından verildi.
Nazilli Tema Vakfı Başkanı Ercüment Ertekin yaptığı açıklamada "Nazilli Tema Vakfı olarak geleceğimiz olan çocuklarımızdan çok ümitliyiz. Geleceğimizin büyükleri çocuklarımız, emin olsunlar ki, geleceğimiz için biz büyüklerden daha duyarlılar. Vakıf olarak düzenlediğimiz 'Bu benim Dünyam' konulu resim yarışmasına yoğun katılımlarıyla bunu bir kere daha ispat ettiler" dedi.
Kaymakam Caner Yıldız da, "Küçük yavrularımızı Nazilli Tema Vakfı'nın düzenlediği 'Bu Benim Dünyam' konulu resim yarışmasına katılmaları nedeni ile yürekten kutluyorum. Ayrıca dereceye giren öğrencilerimizi de kutluyorum" dedi.
Düzenlenen yarışmada, İsabeyli İlköğretim Okulu'ndan Deniz Yıldırım birinci, aynı okuldan Aslı Köse ikinci ve Özel Aydınlık İlköğretim Okulu'ndan Alperen Aslan üçüncü oldu.