Yalova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda gerçekleşen toplantıya Yalova Valisi Dursun Ali Şahin, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, TEMA Vakfı Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayrettin Karaca, Prof. Dr. Gelengül Haktanır, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Lütfü Baş, TEMA Vakfı Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Doğan, TEMA Vakfı Teşkilatlanma Bölümü Başkanı Temel Uraz, 81 ilden TEMA Vakfı İl Temsilcileri, TEMA Vakfı aktif İlçe Gönüllü Sorumluları katıldı.
Toplantıda Aydın ve TEMA Vakfı Aydın gönüllülerini TEMA Vakfı Aydın İl Temsilcisi Mehmet Özdemir, Temsilci Yardımcısı Hayriye Kösem, TEMA Vakfı Sultanhisar Gönüllü Sorumlusu Hasan Taşçı, TEMA Vakfı Çine Gönüllü Sorumlu Yardımcısı Cahide Yollu temsil etti.
Toplantı hakkında bilgiler veren TEMA Vakfı İl Temsilcisi Mehmet Özdemir, “Topraklarımız, su, orman varlıklarımız ve tüm doğal kaynaklarımızın israf edilmeden, ekolojik dengeyi bozmadan, en verimli şekilde, kamu yararı ve sürdürülebilirliği gözetilerek; toprak, su, orman varlıkları ve tüm doğal kaynaklarımızın çocuklarımızın emaneti olduğu bilinciyle değerlendirilmesi, çevre kirliliğinin önlenmesi için bu toplantılar faydalı olmaktadır.
Çocuklarımıza yaşanabilir bir geleceği hazırlamak için, halkımızı TEMA Vakfına gönüllü olmaya, TEMA Vakfı çalışmalarına katılmaya davet ediyoruz” dedi.