Bundan altı yıl önce, sanat okulunun ödemelerini karşılayabilmek için çalışma saatleri, ders saatleriyle çakışmayacak bir iş arayan aktris Tonya Jone Miller, arkadaşının kendisine anlattığı telefonda seks operatörlüğünü duyunca, bu işi yapabileceğini düşünmüş.

Altı yıldır da devam ettiriyor olması, bu işi "yapabildiğinin" kanıtı.
Aldığı tiyatro eğitiminin kendisine büyük avantajlar sağladığını anlatan genç kadın, "Sesimi çok kolay değiştirebiliyor, inceltip, kalınlaştırabiliyorum, aksanımı değiştirebiliyorum. Telefonda seksin özü de, oyunculuğunuzun ne kadar iyi olduğuna bağlıdır, iyi dinlemeli ve yerinde tepki vermelisiniz. İşimdeki başarıyı buna borçluyum" diyerek açıklıyor ve ekliyor:

"Düşünün, pazartesi sabahı 5.56'da çalan telefonla uyanıyor ve 20 dakikalık bir "görüşme"nin satın alındığını, 1'e basarak cevap verebileceğimi söyleyen metalik bir ses duyuyorum. Aramanın geldiği gün ve saate bakarak, arayabilecek sadece 2 müşterim var. Biri hayal dünyası geniş Justin ve diğeri de prensesiymişim gibi davranmamı isteyen Tom. Telefonu açtığımda hangisi çıkarsa çıksın, istedikleri kişiye dönüşüp, onlarla konuşabiliyorum. Pazartesi günü o saatlerde ikisinin de araması, yaklaşık 40 dakikada 100 dolar kazanmam anlamına geliyor."

"İnsanlar, aktris olmamın bu işi de kolaylaştırdığını düşünüyorlar ve haklılar. Ancak şimdi anlıyorum ki, bu iş aynı zamanda beni daha iyi bir aktris yapıyor."
Portland'da yaşayan Tonya Jone Miller, kirli bir ağıza sahip olduğunu ama vicdanının temiz olduğunu söylüyor./milliyet