Söke'de Türk Telekom"a ait 200 metre kablo yeraltından çıkarılarak çalındı. Kısa sürede yakalanan 4 hırsız gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre; Söke"ye bağlı Kisir köyünün telefon hatları dün akşam saatlerinde bir anda kesildi. Telefonlarının kesildiğini fark eden vatandaşların ihbarı üzerine inceleme başlatan Türk Telekom yetkilileri; Kisir köyü bölgesinde yeraltına döşenmiş vaziyette olan telefon hattından 100 metrelik bir kablonun çalındığını tespit etti. Bölgede yapılan aramalar ve görgü şahitlerinin ifadeleri üzerine araştırmalara başlayan jandarma ekipleri, Türk Telekom"a ait telefon kablosunu çalan D.K. (29), İ.P. (27), A.P. (17) ve S.A. (16) isimli hırsızları kısa sürede yakalandı. Zanlıların ikametlerinde yapılan aramalarda çalınan telefon kabloları ile 2 adet demir kesme makası ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan zanlılar, adli makamlara sevk edildi.
Öte yandan; Söke merkez Fevzipaşa Mahallesi"nde de Türk Telekom"a ait 100 metre telefon kablosu kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından çalındı. Jandarma ekipleri hırsızların bulunması için çevrede geniş çaplı soruşturma başaltı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olaylarla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.