Açılışa Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğlu, Belediye Meclis Üyesi Vedat Ege, Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Başkan Yardımcısı Aydın Bener, Antrenör Altan Akyol, davetliler ve sporcular katıldı.
Açılış öncesi konuşan Belediye Başkanı Kamacı “Bu yeni yerimizde Tekvando sporunu yapan çocuklarımız daha iyi ortamlarda bu eğitimi alacak. Biz Didim Belediyesi olarak sporun her zaman yanındayız. İlçemizde de böyle modern bir spor merkezinin olması önemli. Sporcuların 2010 yılında da yeni başarılar ve madalyalar bekliyoruz” diyerek açılış kurdelasını kesti. Ardından spor salonunu gezerek bilgi aldı.
Açılış sonrası Belediye Başkanı Kamacı, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu"na, , Didim Esnaflarından İsa Aytekin"e ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Latif Akyol"a ve Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğlu"na plaket verdi. Daha sonra Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Latif Akyol desteklerinden dolayı Başkan Kamacı"ya plaket vererek teşekkür etti.