Ünlü komedyen Levent Kırca, uzun yıllar evli kaldığı Oya Başar ile ciddi olarak yollarının ayrıldığını söyledi.

Televiyon Gazetesi'nin haberine göre; Oya Başar ile evliliklerini bir kaç yıl önce bitiren Levent Kırca, Star TV'de Sibel Turnagöl'ün sunduğu 'Keyf-i Sibel' programında artık biraraya gelemeyeceklerini ifade etti.

Kırca, "Yollarımız ciddi anlamda ayrıldı. Bir boşanma yaşadık. Onun üstünden uzun zaman geçti. O kendine göre bir düzen kurdu. Kendine göre bir çizgisi, kendi programı var gayet başarılı, şimdi tiyatro yapmak istiyor, hazırlıkları içinde. Dolayısıyla ben de kendi işlerimi o da kendi işlerini yürütecek. Çocuklarımız var. Bu konuda görüşmelerimiz de oluyor tabi ama tekrar birlikte olmak gibi bir şansımız yok açıkçası" diye konuştu.

Köprülerin altında çok suların geçtiğini ifade eden Levent Kırca, "Benim Oya'dan önce başka bir eşim daha vardı, Nur hanım. İnsanlar öyle bir hale geliyor ki tekrar karşılaştığında o senin çocuklarının annesi ki aynı şeyi o da senin için söylüyor, insan insanla o kadar yabancılaşıyor ki. Bunun için inanılmaz bir çaba da versen kendini de öldürsen bir işe yaramıyor" dedi.

H2