Facebook’un yeni uygulaması Yer Bildirimi Fırsatları üzerinden sunduğu kampanya ile Teknosa, mağazalarından yer bildirimi yapan müşterilerine indirim fırsatı sunuyor. İlk olarak Ankara, İstanbul ve İzmir’deki toplam 6 Teknosa mağazasında uygulanmaya başlanan çalışma önümüzdeki dönem tüm Teknosa mağazalarında uygulamaya alınacak.
 
Facebook’un, Yerler uygulamasının bir uzantısı olarak sunduğu “Yer Bildirimi Fırsatları” kapsamında kullanıcılar çeşitli markaların belirli mağaza ya da lokasyonlarında yer bildirimi yaparak sunulan indirim ve fırsatlardan yararlanabiliyor.
 
150 kişi yerini bildirdi indirimi kazandı
Teknosa, “Facebook Yer Bildirimi Fırsatları” üzerinden uyguladığı kampanya ile Türkiye’de perakendeciler arasında bir ilke imza attı. Son dönemde sosyal medya ve dijital alanda yatırımlarına hız veren ve bu alandaki trendlere öncülük yapan Teknosa, Facebook Yerler’i kullanarak sunduğu kampanyayı ilk olarak Teknosa Cevahir Exxtra, Teknosa Tepe Nautilus Exxtra, Teknosa Mesa Exxtra, Teknosa Ankamall Extra, Teknosa Forum Bornova Extra ve Teknosa Egepark AVM Exxtra mağazasında uyguladı. 6 Teknosa mağazasında yer bildirimi yapan ilk 150 kişi, Samsung S5570 Galaxy Mini cep telefonu için yüzde 30 indirim kazandı.
 
 Teknosa’da Samsung S5570 Galaxy mini cep telefonu ile başlayan fırsatlar notebook, USB bellek, yazıcı, mouse gibi çeşitli ürünlerde uygulanan yüzde 50’ye varan fırsatlar ile devam edecek.