''Herkes için teknoloji'' sloganıyla 10 yıl önce Türkiye'de yaygın teknoloji mağazacılığının kurucusu olan Teknosa'nın Beylikdüzü'nde 5 kat büyüttüğü Teknosa Extra mağazasının yüzde 70'e varan indirimli fiyat avantajlarıyla gerçekleştireceği açılış için gece kuyruğa giren vatandaşlara, havanın soğuk olması nedeniyle görevliler tarafından battaniyeler dağıtıldı. Görevliler, vatandaşlara çay ve simit de ikram etti.

Çok sayıda özel güvenlik elemanının görev aldığı açılışta, soğuk havaya aldırmadan saatlerce bekleyen vatandaşlar, izdiham yaşanmaması için bariyerlerle oluşturulan koridorlar aracılığıyla kapıya doğru yönlendirildi. Mağazanın sabah saat 05.00'ten itibaren açılmasının ardından vatandaşlar, 20'şer kişilik gruplar halinde sırayla içeri alındı.

Mağazaya girerek alışveriş yapanların, indirimli ve stoklarla sınırlı olan LCD televizyonlar, dizüstü bilgisayarlar, cep telefonları ve oyun konsollarına ilgi gösterdiği gözlendi.

Müşterilerine daha çok çeşitle hizmet vermek için Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi içinde yer alan mağazasının satış alanını 5 kat artırarak 1000 metrekarenin üzerine çıkaran mağazada, 399 TL'den başlayan fiyatlarla netbook ve 69 TL'den başlayan fiyatlarla cep telefonları raflarda yerini aldı.

Mağazada, LCD televizyonlar 649, dijital kameralar 299 ve laptoplar ise 899 TL'den başlayan fiyat etiketleri ile satışa sunulurken, 2,90 TL'ye USB bellek, 4,90 TL'ye laptop çantaları ve 19,90 TL'ye MP3 çalarlar da tüketiciler tarafından ilgi gördü.

Beyaz eşya da dahil olmak üzere binlerce ürünü tüketicilerin beğenisine sunan Beylikdüzü Teknosa Extra mağazası, aynı zamanda müşterilere daha üstün hizmet verebilmek için TeknoAsist hizmeti de verecek./HT