Maltepe'de işlettiği TEKEL bayisinde tartıştığı bir müşterisi tarafından sırtından tabancayla vurularak yaralanan Hıdır Doğanay hastanede tedavi altına alındı. Kafasında şişe de kırılan Doğanay kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı. Polis olaydan sonra kaçan kişiyi yakalamak için araştırmalarına başladı.

Bağlarbaşı Mahallesi İnönü Caddesi 91 numaradaki dükkanda saat 20.00 sıralarında silah sesleri duyuldu. Silah sesleri üzerine dükkana gelenler Doğanay Gıda'nın sahibi Hıdır Doğanay'ı sırtından ve kafasından yaralanmış halde buldu. Polis ve sağlık ekipleri ihbar üzerine olay yerine geldi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansa konulan yaralı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Doğanay'ın Kürek kemiğinden giren kurşunun sıyırıp çıktığı
belirlendi.

Doğanay'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis ekipleri de boğuşma esnasında dükkanda delil çalışması yaptı. Olayın çıkış sebebinin bulunması ve silahla ortadan kaybolan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı. Hıdır Doğanay'ın vereceği ifadeden sonra polisin kaçan kişiyle ilgili bilgi edineceği belirtildi.

Komşuları 10 yıla yakın zamandır alışveriş yaptıkları Doğanay'ın kimseyle bir sorun yaşamadığını ifade ettiler