Hammaddesi bor olan ThermoCoat ekolojik yalıtım sıvası buhar kesici, donatı filesi, dübel, strafor 57.20120211100349.jpgve yapıştırma harcı gerektirmeden, uygulanmasında binada delikler açılmadan, tek katta ve sıva gibi uygulanabilir monolit yapısı ile kapı, pencere vs. kenar detaylarında ısı köprüleri oluşturmadan, yeni inşaatlarda kaba veya ince sıva gerektirmeden, bina cephelerini tam bir kılıf gibi sararak gerçek anlamda mantolama yapıyor. 

ThermoCoat Aydın temsilcisi Ekol Yalıtım Sistemleri sahibi Muammer Kırmızı Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yeni yönetmeliğine göre 2018 yılına kadar yurt genelindeki tüm binalarda yalıtım sisteminin bulunması zorunlu hale geleceğine dikkat çekti. Kırmızı, “Hastaneler, okullar alışveriş merkezleri, konutlar, küçük büyük her binada yalıtım sistemi yaptırılması zorunlu olacak Bu sisteme sahip binalarda yaşayanlar elektrik ve suyu yarı fiyatına kullanacak yaptırmayanlar ise binalarıyla ilgili hukuki işlem yaptıramayacaklar”dedi.

Muammer Kırmızı Aydın genelinde bay-bayan satış temsilcileri arandığını da sözlerine ekledi. Adaylar 0 256 214 48 88 numaralı telefondan Muammer Kırmızı ile irtibat sağlayabilirler.

img_1518.jpg