AÖF’de devam eden kayıt işlemlerinin bugün sona erecek olması nedeniyle AÖF Aydın Bürosu önünde sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluştu. Kayıt işlemlerini son güne bırakan ve kayıt yaptırabilmenin telaşı ile AÖF bürosunda yoğunluğa neden olan öğrencilere, Özel Tek Lider Eğitim Kurumları uzmanları tarafından herhangi bir sıkıntı yaşamaları için danışmanlık hizmeti verilerek yardımcı olunmaya çalışıldı.
Özel Tek Lider Eğitim Kurumları İşletme Zümre Başkanı Uğur Demirci, sabah saatlerinden beri süren uzun kuyrukların öğrenciler için büyük sıkıntı teşkil ettiğini belirtti. Demirici; Tek Lider Eğitim Kurumları’nın tüm personeli ile AÖF öğrencilere ‘ücretsiz’ olarak sabah 8:30’dan beri gerek internet kaydı işlemlerinde gerekse de fotokopi ve diğer danışmanlık hizmetlerinde olduklarını vurguladı.
AÖF öğrencilerini internet kayıtlarını dikkatlice yapmaları konusunda uyaran Demirci, herhangi bir hatanın dahi işlemin aksamasına neden olduğuna işaret etti. Demirci, konunun önemi bakımından arzu edildiği takdirde doğrudan Lider Eğitim Kurumları’nın büro veya dershanesine başvurup internet kaydı işleminin yapılıp hata riskini azaltılabileceğini iletti.
Kayıtların bugün itibariyle sona erdiğini hatırlatan Demirci, 24 Kasım Perşembe ve 25 Kasım Cuma günü saat 17.00’ye kadar ‘Mazeretli Kayıtlar’ adı altında açılacak 2 günlük süre içerisinde de kayıt yapılabileceğini sözlerine ekledi.
“Eksik evraklar öğrencilerin işlemlerini aksatmaktadır bu yüzden aşağıda belirtilen evrakları yanınızda getirmeyi unutmayın” diyen Demirci, kayıt işlemleri sırasında mutlaka bulundurulması gereken evrakları şöyle sıraladı: “İnternet başvuru belgesi. Öğrencilerimiz Lider Eğitim Kurumları bürosunda da belgelerini çıkartılabilir. 4 adet Fotoğraf (ön profilden çekilmiş olması isteniyor). Banka Dekontu (internet belgesi çıktıktan sonra üzerinde yazan ilgili tutar Vakıflar bankasına yatırılacak) .Diploma yada Geçici Mezuniyet Belgesi (aslı olması isteniyor)(ikinci üniversite için başvuranlar öğrenci belgesinin aslını getirecekler). 1990 öncesi doğumlu olan erkek öğrenci adaylar için askerlik durum belgesi. Yasal anlamda askerlik yapamayacak yada ordu personeli olan erkek öğrenci adayları için kuruma yada muafiyete ilişkin resmi belge. Evlilik sonrası soyadı değişen kız öğrenci adayları için kimlik fotokopisi”
20111123ay488485_01.jpg