Yıldız Tilbe tehdit aldığını, can güvenliği konusunda endişeli olduğunu dile getirirken, Prestij Müzik'ten Burhan Aydemir, “Asıl p... Tatlıses'tir. Nasıl mafya ki birilerinin elinden adam kurtarıyor” diye sert çıktı.


Yıldız Tilbe ile İbrahim Tatlıses arasındaki tartışma büyüyor. Tilbe, Tatlıses'in canlı yayında dile getirdiği 'Seni p..lerden kurtardım' diye kastettiği isimlerin Prestij Müzik'ten Hilmi Topaloğlu, Burhan Aydemir ve Mahsun Kırmızıgül olduğunu açıklanması üzerine konuşan Burhan Aydemir, İbrahim Tatlıses'e “Asıl p.. kendisidir. Nasıl bir mafyadır ki birilerinin elinden adam kurtarıyor” diye sert çıktı. Ayrıca Yıldız Tilbe'nin 'Prestij Müzik'in değil Aydın Oskay'ın sanatçısı olduğunu dile getirdi.
KÜFÜRLERİN KAYDI HANİ

İbo Show'daki tartışmanın ardından bir televizyon programına konuşan Yıldız Tilbe, yaptığı açıklamalar üzerine tehdit aldığını, ailesinin ve kendisinin can güvenliğinden endişe ettiğini dile getirdi. Tilbe, İbrahim Tatlıses tarafından yayınlanan telefon kayıtlarının görüşmenin de sadece bir kısmını oluşturduğunu belirterek, Tatlıses'in kendisine yönelik hakaretlerinin kayıtlarda yer almadığını savundu. Tilbe, “Söylediği lafa anlam veremedim. Hayatımda p... tanımadım. Söylesin bakalım kimmiş. Kendini ne modeline soktuğunu anlayamadım. P...ler dedi. Bir kişiden bahsetmiyor. Benim kimseyle bir alıp veremediğim yok ki onunla olsun. Programı terkedip gittiğim için 'kim o p.. ler' diye soramadım” diye konuştu.


Programına çıkan sanatçıya para verdi


İbrahim Tatlıses hiçbirşeyin ekranda göründüğü gibi olmadığını belirterek Tilbe ile program öncesi aralarında geçen telefon görüşmesinin kayıtlarını basına verdi. Tatlıses ayrıca Tilbe'nin program öncesi para istediğini ancak bu isteğini geri çevirmesi üzerine 12 bin liralık kıyafet aldırdığını belirtti. Tilbe ise bu açıklama üzerine Tatlıses'in programına daha önce katılan Bülent Ersoy'a tanesi 5 bin eurodan 2 Vertu telefon, Demet Akalın'a ise 30 bin TL verdiğini ileri sürerek, “Ben de Yıldız Tilbe'yim böcek bile olsam bir adım var” diye konuştu.


Kimse kimseyi kurtarmadı


Yıldız Tilbe'nin açıklamalarını değerlendiren Burhan Aydemir şunları söyledi: “10 yıl kadar önce Yıldız hanımla Levent'te bulunan 'Prestij Müzik'in villasında buluştuk. Yanımızda Hilmi Topalaoğlu ve Mahsun Kırmızıgül de vardı. 'Yıldız hanım o görüşmede dengesiz tavırlar içindeydi ve bana yönelik ciddi hakaretler içeren sözler sarf etti. Ben de kontrolüm dışında kendisine bir tokat attım. Olay bundan ibarettir. Zaten Yıldız Tilbe o dönem Aydın Oskay'ın sanatçısıydı. İbrahim Tatlıses de Yıldız hanımı Aydın beyden transfer etti. Kimsenin kimseyi bir yerlerden kurtardığı yok. Olamaz da.. Asıl (p....) Tatlıses'in kendisidir. Kendisi ahlak olarak da yanımıza sokulamaz. Yüreği yeti-yorsa karşıma çıkıp konuşsun.”


ATV, İbo Show'u yayından kaldırdı


“İbo Show” programında İbrahim Tatlıses'in Yıldız Tilbe'yle kavgası programın sonunu getirdi. ATV yönetimi İbrahim Tatlıses'in küfürlü konuşlamarının ardından programın yayından kaldırıldığını açıkladı. Yapılan açıklamada İbrahim Tatlıses ile karşılıklı olarak anlaşılıp bu kararın alındığı dile getirildi. Yıldız Tilbe örneğinde olduğu gibi, ekran başında tatsız olayların yaşanmaması için yayının kaldırıldığı duyuruldu.