Lig başladıktan sonra takımı devralan Ufuk Gezeroğlu yönetimi takımı ikinci yarıda yapacakları takviyelerle güçlendireceklerini belirtti.

Aydınspor"u bölgesel lige çıkarmak için ikinci yarıya çok güçlü bir kadroyla girmek istediklerini ifade eden Başkan Ufuk Gezeroğlu, bu doğrultuda eski Aydınspor futbolcularıyla görüştüklerini söyledi. Türkcell Süper Lig deneyimi yaşamış tecrübeli bir futbolcuyuda Aydınspor"a kazandırmayı hedeflediklerini kaydeden Gezeroğlu, “Şuanda eski futbolcularımızdan Ahmet Yapıcıyla görüşmelerimiz sürüyor. İnşallah olumlu sonuçlanacak. Ve ikinci yarı beraber olmayı ümit ediyoruz. Diğer yandan takımda tecrübeli bir futbolcu kazandırmanın hesaplarını yapıyoruz. Şuanda gündemimizde daha önce Antalyaspor ve Denizlispor"da oynamış olan santrfor Coşkun var. Bu konuda futbolcuyla yakında bir ön görüşme yapacağız. Eğer kendisi Aydın"da oynamayı sıcak bakarsa onu Aydınspor"a kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.

Hedeflerinin öncelikle Aydınspor"u bölgesel lige çıkarmak olduğunu dile getiren Gezeroğlu, Aydınspor"un hak ettiği yerlerde olması için yönetim olarak ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti./iha