''EN SONUNDA DAYANAMAYARAK POLİSE ŞİKAYET ETTİK''
Aydın'da üvey babalarının tecavüzüne uğrayan iki kız kardeşten 19 yaşındaki A.A, ''En sonunda dayanamayarak polise şikayet ettik'' dedi. 
     Alınan bilgiye göre, üvey babalarının tecavüzüne uğramalarının ortaya çıkması üzerine Koçarlı'nın Satılar köyünde oturan dedeleri M.A'nın yanına giden A.A (19) ve A.A'nın (17), daha sonra Aydın'da oturan halalarının yanlarına taşındıkları öğrenildi. 
     Kız kardeşlerden 19 yaşındaki A.A, gazetecilere yaptığı açıklamada, üvey babalarının hem kendisine hem de kardeşine yıllardır tecavüz ettiğini belirterek, geçtiğimiz Nisan ayında da kendisinden bir yaş küçük öz oğlu U.A ile zorla evlendirdiğini söyledi. 
     Evlendikten sonra da baskı ve tehdit ile tecavüzlerin devam ettiğini belirten A.A, ''En sonunda dayanamayarak, polise şikayet ettik'' diye konuştu. 
     Olayın duyulmasının ardından Anne G.A'nın Çine'deki yakınlarının yanına taşındığı belirlendi. 
     Öte yandan kız kardeşlerin öz babaları M.A'nın 13 yıl önce eşi G.A'yı evinde, kendi amcasının oğlu ile ilişki içerisinde yakaladığı, bu nedenle görev yaptığı Aydın Devlet Hastanesi'nde kendisini iple astığı ileri sürüldü. 
     Aydın Emniyet Müdürlüğüne başvuran kız kardeşler A.A. (19) ve A.A. (17), üvey babaları B.A'nın kendilerine yıllardır tecavüz ettiğini öne sürmüş, yakalanan üvey baba çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konulmuştu. 
     Üvey babasının tecavüzüne uğradığı iddiasıyla başvuran kız kardeşlerden 19 yaşındaki A.A'nın, B.A'nın önceki evliliğinden dünyaya gelen oğluyla evli olması nedeniyle aynı zamanda gelini olduğu belirlenmişti. 
     B.A'nın, 12 yıl önce evlendiği eşinin önceki evliliklerinden olma büyük kızı A.A'ya 9 yıldır, küçük kızı A.A'ya ise 5 yıldır tecavüz ettiği iddia edilmişti