Samsun"un Kavak ilçesi"ne bağlı Bekdemir Köyü Muhtarı 41 yaşındaki Nahit Lafcı, iddiaya göre geçen yıl Mart ayında kocası il dışında olan 28 yaşındaki G.T." ye tecavüz etti.

Olaydan sonra tutuklanan Lafcı"ya eşi Z.L (39) destek verdi. Z.L. mahkemeye yazdığı mektupta, eşinin suçsuz olduğunu öne sürerek, G.T."nin köyde para karşılığı erkeklerle birlikte olduğunu ileri sürdü.

Kavak"ın Bekdemir Köyü'nde geçen yıl Mart ayında meydana gelen olayda, doğuştan orta dereceli zeka geriliği bulunan evli 3 çocuk annesi G.T., iddiaya göre hayvanları otlatırken köy muhtarı olan Nahit Lafcı"nın tecavüzüne uğradı. İnşaat işçisi olan kocası başka bir şehirde çalışmaya gittiği için kimseye bir şey söyleyemeyen G.T., olaydan 3 ay sonra rahatsızlanınca İlçe Devlet Hastanesi"ne giderek muayene oldu. Doktorların genç kadına hamile olduğunu söylemesi üzerine şaşkına dönen G.T. başına gelenleri akrabalarına anlatarak, köy muhtarının kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Daha sonra jandarmaya giderek muhtar Nahit Lafcı"dan şikayetçi oldu. Ancak Lafcı, genç kadının akli dengesinin bozuk olduğunu belirterek kendisine iftira atıldığını ileri sürüp suçlamayı kabul etmeyince tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

BEBEĞİN BABASI MUHTAR ÇIKTI

Genç kadın bir yıl önce dünyaya getirdiği kız çocuğunun babasının yapılan DNA testi sonucunda Lafcı"nın olduğu ortaya çıkınca muhtar, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Samsun 1"nci Ağır Ceza Mahkemesi"nde silahla tehdit ederek evli bir kadına tecavüz etmek suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Nahit Lafcı, G.T. ile kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini söyleyerek, “Köyde bir çok kişiyle ilişkiye girmiştir. Beni de kendisi baştan çıkardı. Kendisine zorla bir şey yapmış değilim” diye ifade vererek tahliyesini istedi. Daha önceki duruşmalara katılan G.T ise, sanığın kendisini tabancayla tehdit ederek tecavüz ettiğini öne sürerek, “Hayvan otlatırken muhtar yanıma geldi. Bana "eşin yok. seninde canın çeker" diyerek cinsel ilişki teklifinde bulundu. Kabul etmedim. Silahı başıma dayadı ve "seni öldürürüm" diyerek beni tehdit etti. Korktuğum için ses çıkaramadım ve kendisine karşı koyamadım. Bana tecavüz etti” dedi.

EŞİNDEN MUHTARA ŞAŞIRTAN DESTEK

Bugün yapılan duruşmada ise Nahit Lafcı"nın eşi Z.L."nin mahkemeye gönderdiği 2 sayfalık mektup okundu. Z.L. eşine G.T. tarafından iftira atıldığını ileri sürerek, ”G.T köyde bir çok kişiyle para karşılığı cinsel ilişkiye girmiştir. Hatta kayınpederiyle bile ilişkisi olmuştur. Aramızda muhtarlık seçimlerinden dolayı bir husumet olduğu için, eşimi baştan çıkarıp onunla ilişkiye girmiştir. Eşim suçsuzdur” dedi.
Mahkeme, tutuklu yargılanan Nahit Lafcı"nın tahliye talebini kabul etmeyerek, G.T."nin olaydan dolayı ruh ve beden sağlığının bozulup bozulmadığına dair İstanbul Adli Tıp Kurumu Genel Kurulu"ndan gönderilecek raporun beklenmesi için duruşmayı erteledi.

HÜRRİYET