Haberler yayınlanınca siteye erişim engellenirken, dolandırıcı olduğu belirtilen kurucusu da gözaltına alındı. Bir internet sitesinden, erkeklerin kadınları elde etmesine yardımcı olduğu vaadiyle satılan bayıltıcı spreyle ilgili haberler dün internet medyası ve televizyanlarda yayınlandı. Haberlerin yayınlamasından bir süre sonra siteye erişim engellendi.

İzmir Emniyeti Madürlüğü de sitede verilen telefon numarasının Küçükyalı Semti’ndeki ’35 Medikal Sağlık Ürünleri’ adlı e-ticaret firmasına kayıtlı olduğu belirleyip 20 yaşındaki Çağkan Ökmen’i gözaltına aldı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Mali Suçlar Büro Amirliği ekiplerinin soruşturmasında, Ökmen’in bilgisayarına da el konuldu. Gerçekte herhangi bir ürün satmadığı, hesabına sprey almak için para yatıranları dolandırdığı ortaya çıkan Çağkan Ökmen adliyeye sevk edildi.

4 SAATTE 100 BAŞVURU
Ancak bugün emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre ilginç bir durum ortaya çıktı. Dün siteyle ilgili haberlerin yayınlanmasından, erişiminin engellenmesine kadar geçen dört saatlik sürede 100 kişinin sözkonusu adrese girip sipariş verdiği anlaşıldı.

"Her Erkeğin hayalini süsleyen elde etmek istediği bir bayan vardır ama, çoğu zaman çabaları olumsuzlukla sonuçlanır. Bu noktada erkek farklı yollara başvurmaya çalışır bazen başı derdede girebilir yine de bayanı beraber olmaya ikna edemez. Ama artık Crossfire Bayıltıcı Sprey var, bu bayıltıcı sprey ile istediğiniz bayanı çok rahat bi şekilde elde edebilirsiniz. Sprey’dan çıkan gaz kişiye narkoz etkisi vererek kokuyu aldığı andan sadece 5 saniye sonra bayıltır. 1 saat aralıksız etkisi vardır" denilerek pazarlanan sözde spreyden satın almak için 79 lira yatırılması isteniyordu. (DHA)