Deniz Akkaya, oynadığı Hollywood filmindeki Ölümle Dans'taki tecavüz sahnesiyle ilgili haberlere kızdı.

Tamer Karadağlı, Deniz Akkaya ve Yelda Reynauld, 2006 yılında Hollywood'un ünlülerinden Michael Madsen ile birlikte 'Ölümle Dans' isimli filminde rol almıştı.

Film nedeniyle hem Tamer Karadağlı'ya hem de Deniz Akkaya'ya yönelik ciddi eleştiriler yapılmış, Karadağlı bu konudaki sorulardan adeta bıkmıştı.

Deniz Akkaya, Star TV'de ekrana gelen 'Keyf-i Sibel' programında filmi ne kendisinin ne Tamer Karadağlı'nın ne de Yelda Reynauld'un begenmediğini söyledi.

"Çıkan sonuçtan biz de memnun değiliz. Biz montajlanana kadar ne çıkacağını bilmiyorduk" diyerek eleştirilere hak veren Akkaya, Hollywood'da bir deneyim yaşamaktan ise memnun.

Filmi hayatının en önemli deneyimlerinden biri olarak gösteren Deniz Akkaya, "Ama şunun hakkını da vermek isterim, orada böyle bir sette dünyaca ünlü oyuncularla çalışmak benim için çok değerliydi. Bunun üstüne de kimsenin bir şey söylemesini istemiyorum" dedi.

Filmle ilgili çeşitli eleştiriler basında yer alırken, Mchael Madsen'ın Akkaya'ya tecavüz ettiği sahne bir hayli konuşulmuştu.

Filmde bir tecavüz sahnesinin olduğunu Amerika'ya gitmeden önce bildiklerini anlatan Deniz Akkaya, basında çıkan haberlere ise şöyle tepki gösterdi:

"Oraya giterken tecavüz sahnesini çekeceğimizi biliyorduk. Maalesef ki, ülkemizde bu tür şeyler çok daha heyecanlı haber yapıldığı için ben yapılan işleri kirlettiğini düşünüyorum."


GAZETEPORT