Rusya inanılmaz bir katliam haberiyle sarsılıyor. Rusya'da 3'ü çocuk 12 kişiyi katleden bir çetenin lideri “Genç üyelerimizi adam öldürmeye alıştırmak için bu evi bastık” dedi.
Rusya"nın Kuban kentinde üçü çocuk 12 kişinin katledilmesinin perde arkasından tüyler ürperten bilgiler çıktı. Kurbanlarını bıçakla öldüren katillerin evi yakarak gizlemeye çalıştığı katliamı haraç kesen bir gençlik çetesinin yaptığı belirlendi. Yakalanan 16, 17 ve 20 yaşlarındaki zanlılar anlattıklarıyla polisin bile kanını dondurdu. Buna göre, elebaşı Sergei Tsapok çete üyelerine 8 yıl önce öldürülen ağabeyinin intikamını almak için baskın emri verdi.

TÜYLER ÜRPERTEN İFADE
Vatan'ın haberine göre çoğu küçük yaştaki 20 çete üyesi liderlerinin ağabeyinin öldürülmesinin yıldönümünde ölüme sebep olan çatışmanın sorumlusu olarak gördükleri Server Ametov"un evine girdi. Olayda bebekler de dahil 12 kişi öldü. Sonra da ev ateşe verildi.
Polis dün yaptığı baskınlar sonucunda çetenin elebaşı Sergey Tsapok"u tutukladı. Sergei ifadesinde acemi üyelere nasıl cinayet işleneceğini uygulamalı olarak göstermek istediğini söyledi.
20 yıldır çete elemanı olan Sergey Tsapok"un (sağda) sosyoloji doktorası olduğu ortaya çıktı. Haraç çetesinin 220 kadar kadına da tecavüz ettiği belirlendi.