GİRESUN"un Tirebolu İlçesi Emniyet Müdürlüğü önünde park halindeki otomobilde tartıştığı 47 yaşındaki Orhan Gökçe'yi başından tabancayla vurarak öldüren 27 yaşındaki Asiye Çakır tutuklandı. Çakır, Gökçe'nin kendisine daha önce tecavüz ettiğini ve yine ilişki teklif etmesi üzerine elini kana buladığını söyledi.


Olay, Tirebolu Emniyet Müdürlüğü önünde park halindeki 28 ES 277 plakalı otomobilde meydana geldi. Asiye Çakır, tartıştığı Orhan Gökçe"yi
Fotoğraf: DHA
başından tabancayla vurarak öldürdü. Çakır, polis tarafından gözaltına alınırken, otomobilde 7.65 milimetre çapında el yapımı bir tabanca ile 7 boş kovan bulundu.

Tirebolu Adliyesi"ne getirilen Asiye Çakır, savcılığa ifade verdi. Çakır, öldürdüğü Orhan Gökçe"nin yaklaşık 1 yıl önce kendisine tecavüz ettiğini söyledi, “Sürekli beni rahatsız ediyordu. Buluşma teklif etti. Kabul ettim. Beklediği yere gittim. Beni araçla ıssız bir yere götürmek istedi. Kabul etmedim ve tartıştık. Bu sırada çantamdaki tabancayı çıkararak vurdum” dedi. Asiye Çakır çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


DHA