Antalya'da ünlü manken ve oyuncu Gamze Özçelik'e tecavüz ettiği iddiasıyla yargılandıktan sonra 5 yıl 10 ay hapis cezası alan Gökhan Demirkol'un, Yargıtay 5. Ceza Dairesi tarafında bozduğu davanın ikincisi duruşmasına bugün devam edildi.

Antalya 3'ncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya Gökhan Demirkol, annesi ve babasıyla birlikte katılırken, Gamze Özçelik gelmedi.

Eski sevgilisi Gamze Özçelik'e tecavüz suçundan 10.5 yıl hapis istemiyle yargılanıp 9 ay hapis yattıktan sonra 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılarak 10 bin YTL kefaletle serbest kalan Gökhan Demirkol'un Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin usulen bozduğu davanın 2'nci duruşması bugün görüldü. Duruşmada Gamze Özçelik'in avukatı Fatih Volkan, Gökhan Demirkol'a yurtdışı yasağı getirilmesini istedi. Fatih Volkan'ın bu talebini Mahkeme Başkanı Zülfikar Celayir ret etti. Mahkeme Başkanı, Demirkol'a her duruşmada mazeretsiz olarak hazır bulunmasını istedi. Gökhan Demikol'un avukatı Ömer Yeşilyurt, Gamze Özçelik'in ruhsal bozukluluk raporuna itiraz ederken, "10 dakikada ruhsal bozukluk tespiti yapılamaz. Bu nedenle Gamze Özçelik müşahede altına alınsın ve yeniden gözden geçirilsin" dedi. Mahkeme tarafından Yeşilyurt'un talebine de ret kararı verdi.

24 Kasım tarihine ertelenen duruşmada, Gökhan Demirkol'un, gergin olduğu gözlendi. Yaklaşık 20 dakika süren duruşmanın ardından Gökhan Demirkol, anne ve babasıyla Antalya Adliyesi'nden ayrıldı. Gökhan Demirkol, duruşma sonrasında gazetecilerin sorularını "Beklemekten başka şansımız yok" diyerek cevapladı.