AYDINPOST HABER SERVİSİ-Aydın"ın en köklü eğitim kurumlarından Artı Çözüm Dershanesi"nin 2010-2011 öğretim yılında başlattığı tebeşirsiz eğitim öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor.
Öğrenciler, kara tahta ve tebeşir kullanmadan, tüm dersleri görsel olarak akıllı tahtalarda takip etmekten, yazı yazmanın en aza indirilmesinden ve derslerde çözülen soru sayısının üç kat arttırılmasından son derece memnunlar.

Artı Çözüm Dershaneleri kurucu temsilcisi Saffet Güzel, yaptığı açıklamada “Bugüne kadar Aydın"da eğitim alanında birçok ilki gerçekleştirdik. Şimdi de tebeşirsiz eğitim uygulaması başlattık. Artık öğrencilerimiz görerek öğreniyor. Öğrenme zevkli ve kalıcı hale geldi. Kullandığımız eğitim içeriği Çözüm Dergisi Dershanelerinin profesyonel uzmanlarınca hazırlanıyor. Öğrencilerimize her dersten İÇS kitapları vererek dersleri daha verimli hale getirdik. Bunun sonucunda öğrencilerimiz ve velilerimiz dershanemize büyük bir ilgi gösterdi. Bundan son derece memnunuz ve gösterilen ilgiye teşekkür ediyoruz. Aydın"da 2010-2011 öğretim yılı için erken kayıt dönemi başladı. Veli ve öğrencilerimizi dershane seçmeden önce tebeşirsiz eğitimi yerinde görmeleri için Artı Çözüm Dershanelerine davet ediyoruz” dedi.