Evdeki hesap çarşıya uymadı... Star'ın haberine göre; Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ı tam anlamıyla sıkıntı bastı. Sarı-Kırmızılı kulübün başına gelmeden önce kendisine anlatılan mali tablo ile başkanlık koltuğuna oturduğunda karşısına çıkan tablonun her fırsatta farklı olduğunu ifade eden Aysal'a şu ana kadar en büyük şoku belki de Frank Rijkaard yaşattı. Bütçeyi denkleştirmeye çalışan Aysal, Rijkaard'ın tazminatının Polat yönetimi tarafından ödendiğini ya da taksitlendirildiğini sanıyordu. Ama gerçeğin öyle olmadığı kısa süre önce ortaya çıktı.
 
500 bin Euro da Zapata'ya gitti
 
Hollandalı hocanın 2.5 milyon euroluk tazminatının ödeme günü gelince ve kulübün kasasında da nakit olmayınca Başkan, kendi cebinden tam 2.5 milyon euro ödeme yapmak zorunda kaldı. Bu para geçtiğimiz hafta Rijkaard'a yollandı. Hollandalı teknik adam ile olan hesapta en sonunda kesilmiş oldu. Aysal'a bu olayın hemen ardından bir darbe de kaleci Zapata'dan geldi. Kolombiyalı file bekçisine daha önce söylendiği gibi 200 bin euro değil tam 500 bin euro tazminat ödendiği ifade edildi.
 
Albayrak'tan 6 milyon Euro
 
Hafta sonuna kadar tam 8 milyon dolar daha geçmişe dönük borç ödemesi yapmak zorunda olan Galatasaray'da sıkıntı sürdüğü için yine Aysal elini cebine atmak zorunda. Başkan'ın göreve geldiğinden bu yana kulübün 34 milyon dolarlık borcunu bizzat ödeyerek kısa vadedeki bütün hesapları kapattığı ve kulübün mali yapısında büyük rahatlama sağladığı öğrenildi. Aysal'ın dışında Abdürrahim Albayrak da 6 milyon euroluk bir destek sağlayarak kulübün içinde bulunduğu sıkıntıya çare oldu