ADAPAZARI 1010 Tank Palet Fabrikası'nda görev yapan 28 yaşındaki Uzman Çavuş Serdar Arslan, bu sabah evinde şakağına dayadığı beylik silahıyla intihar etti. Eşi ve çocuğunun evde olduğu sırada intihar eden Uzman Çavuş Arslan'ın, geçen Cuma günü Şırnak'a tayininin çıktığı, bu nedenle bunalıma girdiği öne sürüldü.

Adapazarı Şeker Mahallesi Ruşen Sokak'ta bugün saat 07.00 sıralarında meydana gelen olayda, 1010 Tank Palet Fabrikası'nda görevli Uzman Çavuş Serdar Arslan'ın eşi, 155'i arayarak, eşinin evlerinin salonunda kendisini vurduğunu söyledi. Olay yerine gelen polis ekibi bir çocuk babası Uzman Çavuş'u kanlar içerisinde salonda buldu. Eşi ve çocuğu sinir krizleri geçirirken, polis uzman çavuşun beylik silahını da elinde buldu. Daha sonra eve gelen Tugay Komutanlığı'nda görevli askeri yetkililer polisten bilgi alırken, evin etrafında askerlerce de güvenlik önlemi alındı.

Polis ve Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı ilk incelemede, Uzman Çavuş Serdar Arslan'ın geçen Cuma günü Şırnak'a tayininin çıktığını öğrendiği, yakın çevresine Şırnak'a gitmek istemediğini söylediği belirtildi.

Uzman Çavuş'un cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA