BURSA'da ailesini ziyarete gelen Bilecik'in Pazaryeri İlçesi Merkez Camii İmamı 31 yaşındaki Mehmet Yıldırım, 2'nci kattaki evlerinin balkonundan atlayarak intihar girişiminde bulundu. Hastaneye kaldırılan imam Yıldırım'ın çok sevdiği görev yerinin değiştirilmesinden endişe ettiği için bunalıma girdiği ve 1 yıldan bu yana tedavi gördüğü belirtildi.

Pazaryeri İlçesi Merkez Camii'nde 5 yıldan bu yana görev yapan yapan Mehmet Yıldırım, 1 yıldan bu yana buradan tayinin bir başka camiye çıkacağı endişesine kapıldı. Psikolojik tedavi gören Yıldırım, önceki gün Merkez Yıldırım İlçesi Yediselviler Mahallesi'nde oturan annesi Safiye Yıldırım'ın ziyaretine geldi
Tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde muayene olup ilaçlarını alan Yıldırım, daha sonra evlerine geldi. Annesinin ilaçları almak için eczaneye gitmesini fırsat bilen Mehmet Yıldırım, kendini 3 katlı binalarının 2'nci kat balkonundan boşluğa bıraktı. Yaralanan Yıldırım, çağrılan ambulans ile Muradiye Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedavi altına alındı. Doktorlar ayaklarında kırık, vücudunda ezilme olan Mehmet Yıldırım'ın sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Oğlunun tayininin çıkmasından çok korktuğunu bu nedenle ruh sağlığını yitirdiğini anlatan Safiye Yıldırım, "İntihar edeceğini söylüyordu fakat inanmıyordum. Söylediğini yaptı. Allah'tan yavrum ölmedi" dedi. Soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.