Aydın"da bir kadın kendisine köyden hediye gelen bir tavuğu kestirebilmek için işlek bir caddede yaklaşık yarım saat tavuk kesmeyi becerebilen vatandaş aradı. Caddeden geçen herkesten yardım isteyen yaşlı kadın uzun uğraşlar sonucu adeta yalvardığı bir adama tavuğunu kestirebildi.

Edinilen bilgiye göre Aydın merkez Hasanefendi Mahallesi"nde yaşı annesi ile birlikte yaşayan ve soyismini açıklamayan Nursel isimli bir kadın, bir köydeki yakınları tarafından kendisine hediye edilen tavuğu apartmanda besleyecek yeri olmadığı için kestirmek istedi. Ayalarından bağladığı tavuğu elinde bıçak ve leğenle caddeye çıkaran yaşlı kadın yolan geçen erkek vatandaşların tamamından tavuğunu kesivermesini istedi. Onlarca kişide yardım istemense rağmen caddeden geçen erkeler tavuk kesmesini bilmedikleri gerekçesi ile yaşlı kadına yardımcı olamadılar. Tavuk kesmesini bilmeyen erkeklere "Bir de adam olacaksınız, tavuk kesmesini bilmeyen adam adam mı olu?" diye fırça da çeken yaşlı kadınının tavuğunu sonunda Seyfettin Keskin isimli bir vatandaş kesiverdi.

Eşini 25 yıl önce kaybettiğini ve evinde erkek olmadığını belirte Nursel Hanım, kuş gribinden sonra insanların canlı tavuktan korktuğunu söyledi.