Birbirinden ünlü sanatçılar artık tek başına reklamlarda yer almak yerine kızı oğlu ya da annesiyle birlikte kamera karşısına geçiyor. Firmalar ise birkaç saniyelik reklam filminin karşılığında bu ünlü isimlere para akıtmaya devam ediyor.

İşte o medyatik isimler ve reklamlardan elde ettikleri gelirler:

Astronot Hazal 600 bin lira kazandı

'Adını Feriha Koydum' dizisiyle yıldızı parlayan Hazal Kaya bir deterjan firmasının reklam filmi için annesiyle kamera karşısına geçti. Annesiyle birlikte 600 bin lira alan ünlü oyuncu ilk reklam filminde de astronot kıyafeti giymişti. Oyuncu ikinci reklam filmi için sultan kılığına girdi. örmüştü.

Anı olsun dedi 400 bin lirayı kaptı

Top model Çağla Şıkel Altuğ, Metin Arolat'ın çektiği reklam filmi için iki oğlu Kuzey ve Uzay'la oynadı. Bir temizlik markası için evlerine çok benzeyen set ortamı oluşturularak çekilen reklam filminden sanatçı 400 bin lirayı cebine koydu. Film için Şıkel, "Bu reklam filmi ailemiz için büyük bir anı olacak" dedi.

Tavuk pişirmeye 350 bin lira aldı

Ebru Cündübeyoğlu ve kızı Duru bir piliç firması için ekranlarda yer aldı. Anne-kız, sağlıklı yemeğin önemine dikkat çekti ve bu reklam karşılığında da 350 bin lira aldı. Cündübeyoğlu, meslek hayatının en eğlenceli ve heyecanlı seti olduğunu söylediği reklam için, "Kızım Duru'yla ilk defa böyle bir deneyim yaşadım. Bu çekimin yeri benim için ayrı" diye konuşmuştu.