Bodrum'da 16 Haziran'da hayatını kaybeden Diyarbakırlı iş adamı Şehmus Tatlıcı (74) Teşvikiye Camisi'nde öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Şehmus Tatlıcı'nın eski eşi Bengi Tatlıcı, oğlu Şehmus Tatlıcı, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, sanatçı Orhan Gencebay, iş adamları Mehmet Ali Aydınlar, Erdoğan Demirören, Zeynel Abidin Erdem, Bülent Eczacıbaşı, Eski Gaziantep Belediye Başkanı Celal Doğan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Orhan Gencebay törende basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Yıllardan beri tanıdığımız, sevdiğimiz bir ağabeyimizdi. Genelde yazları hep beraberdik. Bu sene de görüşecektik, öyle ümit ediyorduk fakat kısmet buymuş. Allah gani gani rahmet eylesin'' dedi.

İş adamı Zeynel Abidin Erdem ise ''Haysiyetli, dost, mert ve herkesin hatırını, küçüğünü, büyüğünü ayıran önemli bir ağabeyimizdi. Hepimize zaman içerisinde çok fikri yardımı olmuştur. Ticareti, fikriyle yardımı olmuştur, bizzat tanıştırmada fikri yardımı olmuştur. Çünkü biz ondan sonra İstanbul'a gelen Güneydoğulu iş adamlarıyız. Şehmus ağabeyi gece yarısı saat üçte bile arasanız bulabilirdiniz, gereken enformasyonu karşılıklı halledebilirdiniz. Onun için Allah rahmet eylesin. Erken oldu, hepimiz için bir kayıp'' diye konuştu.