Toplamda 15 kilo verdiğini açıklayan oyuncu, "Özel pilates hocası buldum. Tatilde incelmeye devam" dedi.

Geçtiğimiz yıl Şubat ayında Melisa adında bir kız çocuğu dünyaya getiren Ceyda Düvenci, sağlıklı bir şekilde kilo vermeye devam ediyor. Oynadığı Umutsuz Ev Kadınları dizisinin ara vermesiyle birlikte Bodrum'a tatile gideceğini açıklayan oyuncu, "Bodrum'da kendime pilates hocası buldum. Haftada 5 günde orada pilates yaparak kilo vermeye devam edeceğim" açıklamasında bulundu.

BAŞINA BUYRUK OLMAZ

Hamilelik döneminde aldığı kiloları uzman bir diyetisyen eşliğinde verdiğini belirten ünlü oyuncu, "Öyle başına buyruk kilo verilmez. Bu insanlar içinde çok zararlıdır. Toplam 15 kilo verdim ancak hala fazlalarım var, onları da diyetisyen eşliğinde ve spor yaparak vermek istiyorum" diye konuştu.

KIZININ BABA SEVGİSİ

Ünlü oyuncu kızı Melisa'nın babasına olan sevgisini kıskandığını da sözlerine ekledi. Bu sevgiyi tatmak için erkek çocuk dünyaya getirmek istediğini ifade eden oyuncu, "Kızım babasının karşısına geçip saatlerce, 'Baba baba baba' diyor ve hiç inanın bundan hiç sıkılmıyor. Sanırım kendime böyle bir aşk yaşamak için erkek çocuk doğurmalıyım" dedi.

HABER: BATUHAN ÖZKARDEŞLER - BUGÜN GAZETESİ