Taş gibi Beşiktaş
Trabzonspor beraberliğiyle galibiyet serisine ara veren Beşiktaş, dün kaldığı yerden devam etti. Üst üste 5. resmi karşılaşmasında da kalesinde gol görmeyen siyah-beyaz-lılar, G.Antep'i Bobo, Serdar Özkan ve Nobre ile yıkıp son 7 maçında 6. galibiyetini aldı. 


Beşiktaş, Gaziantepspor'u 3-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu. 3. dakikada kaleci Hakan'ın uzun degajında savunmanın arkasına atılan topu önünde bulan Bobo bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. 9. dakikada İbrahim Toraman'ın kafasında top direkten geri geldi. 23'te Tabata'nın şutunu kaleci Hakan çeldi.

GOL KAÇIRMA YARIŞI

54'te Nobre'nin pasında Serdar Özkan sol çaprazdan düzgün bir vuruşla Beşiktaş'ı 2-0 öne geçirdi. Holosko, 64 ve 65. dakikalarda yüzde yüz goller kaçırdı. 66'da Bobo ceza sahasına girdi. Nobre müsait olmasına rağmen kötü vurunca Beşiktaş bir golden oldu. 86'da Nobre Beşiktaş'ı 3-0 öne geçiren golü atarak maçın skorunu tayin etti.


Üzülmez ve Hakan ilk kez

İbrahim Üzülmez, Avusturya kampında İbrahim Toraman ile kavga ettikten sonra dün geceki Gaziantepspor maçında ilk kez 11'de maça başladı. Kaleci Hakan Arıkan da bu sezon ilk kez 11'de şans bulan diğer oyuncu oldu.


Metalist ikinci yarıda güldü

Beşiktaş'ın UEFA Kupası'ndaki rakibi Metalist Kharkiv, Ukrayna Ligi'nde deplasmanda Karpaty Lviv'i 2-0 yendi. Metalist'in gollerini 53'te Edmar ve 65'te Djekson kaydetti. Bu sonuçla Metalist, 16 takımlı Ukrayna Vyscha Liga'da maç fazlasıyla 15 puanla 3. sırada yer aldı.