Münir C.’nin de aralarında bulunduğu terör örgütü yandaşlarının korsan eylemleri mobese kameraları tarafından görüntülendi. Mersin’de meydana gelen bir olay, terör örgütü yandaşlarının devletin çıkardığı 'Çocukları Koruma Kanunu'nu nasıl istismar ettiğini ortaya koydu.

Ara sokaklarda terör örgütü yandaşları tarafından düzenlenen korsan gösterilerde polise taş ve molotof attığı gerekçesiyle yakalanan Münir C. çıkarıldığı mahkemece 5,5 yıl hapis cezası almasına rağmen yaşı 18’den küçük olduğu gerekçesiyle 'Çocuk Koruma Kanunu'ndan yararlanarak serbest bırakıldı. Salıverildikten sonra, örgütün birçok eylemine katılan Münir C. son olarak Kurdali Mahallesi Muhtarlığı yakınında vatandaşlara ait 2 aracı kundakladığı gerekçesiyle yakalandı. Bu eylem sırasında 18 yaşını doldurmuş olan Münir C. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TERÖR ÖRGÜTÜ YANDAŞLARININ SALDIRISI MOBESE KAMERASINDA

Öte yandan Münir C.’nin de aralarında bulunduğu terör örgütü yandaşlarının Mersin’in kenar mahallelerinde yaptıkları korsan eylemlerin kaydedildiği mobese kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Ellerindeki taş, molotof ve sapanlarla caddeye çıkan terör örgütü yandaşları önce orta refüjdeki tabelalara saldırdı. Kime tabelayı sökmeye çalışırken bazıları ize tekme ile vurdu. Münir C.’nin elindeki sapan lastiği ile görüntülenirken, örgüt yandaşlarının ellerindeki molotof bombaları ile terör estirdikleri dikkat çekti. Sokaktaki araçların önünü kesen örgüt yandaşları daha sonra ellerindeki havai fişeleri polislere attı.