Medya Takibi Ajansı Interpress ‘in sadece yazılı basını kapsayan araştırmasında, Haziran ayında magazin haberlerinde en çok Tarkan ‘nın adının geçtiği ortaya çıktı.

Ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazete ile dergide çıkan haberlerin incelenmesiyle oluşan Haziran ayı “Top On” sıralamasında, verdiği açık hava konserleriyle gündeme giren megastar Tarkan, toplam 572 haberle birinci oldu. Ajda Pekkan isminin geçtiği 385 haber ile ikinciliği alırken, üçüncü sırada ise Sezen Aksu hakkında çıkan 362 haberle yer aldı.

Interpress ‘in yaptığı haber araştırmasında geçtiğimiz ayın magazin sayfalarında en çok yer alan isimler listesinde dördüncü sırasında Kenan Doğulu 284 haberle yer aldı. Beşinci sırada Hülya Avşar 266 haberle yer alırken, Gülben Ergen 251 haberle altıncı oldu. Eurovision ‘da ülkemizi temsil ederek adını duyuran Can Bonomo geçtiğimiz ay isminin geçtiği 238 haberle yedinci, Demet Akalın da 218 haberle sekizinci sırayı aldı. Haziran ayı magazin dünyasının “Top On” sıralamasında Hande Yener 215 haberle dokuzuncu olurken, Cem Yılmaz ise 192 haber ile onuncu oldu.