Ayakligazete.com'un haberine göre, mini elbisesiyle çıktığı akşam yemeğinin ardından kendisine yöneltilen soruları içtenlikle yanıtlayan Hadise birçok ünlüyü kızdıracak gibi görünüyor.
 
Yoğun konserlerinin devam ettiğini ve sahnede önemli şovlar yaptığını açıklayan Hadise, konserlerinde özel şeyler yapacağını ve insanların beklediği yeniliklere muhteşem şovlarla karşılık vereceğini açıkladı. 38. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde muhteşem bir sahne şovu yapan Hadise, kendisini beğenen herkese teşekkür etmeyi ihmal etmedi.
 
"TARKAN ÇOK SEKSİ BİR ERKEK"
 
Tarkan'ın Belçika'da katıldığı bir radyo programında kendisi için 'Hadise'yi çok seksi buluyorum' yorumlarına karşılık olarak "Ben de Tarkan'ı çok seksi buluyorum, Tarkan çok seksi, Tarkan benim tipim, karizması var, gözleri ve giyim tarzı çok güzel. Kendisini inanılmaz seksi buluyorum. Tarkan çok yakışıklı bir erkek." diyerek Tarkan'a övgüler yağdırdı.
 
TARKAN'IN TARAFINDA!
 
38. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödülünü almak için sahnede bulunan Tarkan'ın yanına akışta olmadığı halde bir anda giden Tuğba Ekinci ile ilgili olarak ise "Tarkan'a o akşam büyük bir ayıp yapıldı. Herkes de bunun farkında ancak bazı ünlüler dile getiremiyor. Tarkan o gece talihsiz bir olay yaşadı diyerek seksi bulduğu Tarkan'ın tarafında olduğunu da açıkça söyledi.
 
"HER YAPTIĞIM HADİSE OLUYOR"
 
Hande Yener'in yaptığı "Tek rakibim Tarkan' sözleriyle ilgili olarak "Ben Hadise'yim, her yaptığım olay oluyor, her çıktığım sahne olay yaratıyor, kimseyle polemiğe girmek istemiyorum. Sadece işimle ön plandayım. Kimseye laf atmam, kendime de yakıştıramıyorum. Konuşanlar da var ancak herkesin kendi tarzı var, benim tarzım da sadece işimle var olmak." dedi.
 
"EROL KÖSE'Yİ TANIMIYORUM"
 
Geçtiğimiz günlerde Erol Köse'nin kendisi hakkında "Hadise'yi gördüm, Sibel Can zannettim, çok kilo almış." şeklinde yaptığı açıklamayla ilgili olarak ise "Kendisini tanımıyorum, tanımadığım insanlarla ilgili de konuşmayacağım." diyerek Erol Köse'yi tanımadığını ve söylediği sözlerle ilgilenmediğini belirtti.
 
Hayatında kimsenin olmadığını da sözlerine ekleyen Hadise "Ben seçilmem seçerim." diyerek yaptığı iddialı açıklamanın ardından evinin yolunu tuttu.
 
'HUZUR'U DÖVMEDE BULDU!
 
Sağ koluna Tibet'çe 'Huzur' yazdırdığını da söyleyen Hadise "Kendimi çok kötü hissettiğim bir anda yaptırdım bu dövmeyi ve her baktığımda kendimi çok iyi hissediyorum." diyerek hayatında 'Huzur'un çok önemli bir yerde olduğunu açıkladı. (Ayakligazete.com)