Tarkan'ın polis sorgusunda uyuşturucu kullanmaya 6 yıl önce başladığını ve tedavi olmak istediğini söylediği iddia edildi.

İstanbul Narkotik polisi, 4 gün önce Tarkan'ın İstanbul Ömerli'deki çiftliğine baskın yapmış, aramada bir miktar uyuşturucu ele geçirilmişti.

Teknik takibe takıldığı belirtilen şarkıcı uyuşturucu madde temin etmekle suçlanıyor.

Soruşturma kapsamında, Tarkan ile birlikte 9 kişi daha gözaltında. Aralarında işadamı ve eski bir milletvekilinin oğlu da var. Bu kişilerin de uyuşturucu kullanmak, temin etmek ve uyuşturucu satmakla suçlandıkları öne sürüldü.

9 kişinin de bugün Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilmesi bekleniyor.

Sağlık kontrolünden geçirildiler Bu arada, Tarkan, bugün sağlık kontrolüne çıkarıldı. Polisler yine Tarkan'ı görüntülenmemesi için büyük çaba sarfetti. Tarkan ile birlikte gözaltına alınan 9 kişi emniyetin arka kapısından 3 araç içinde çıkarılırken Tarkan ise emniyetin ön bölümünden tek başına çıkarıldı.

Tarkan'ın içinde bulunduğu belirtilen aracın peşine takılan gazeteciler polis tarafından müdahale edilerek engellendi. Diğer şüpheliler ise Bayrampaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

9 şüpheli burada sağlık kontrolünden geçirildikten sonra tekrar emniyete getirildi. Tarkan'ın içinde bulunduğu araç ise bir süre sonra emniyete döndü.

BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Tarkan'ın da aralarında bulunduğu 10 şüpheli, adliyeye sevkedildi. Tarkan'ın görüntülenmemesi için polis yine yoğun çaba sarfetti. Tarkan, garaj kapısına sıfır olarak yanaştırılan polis aracına bindirildi. Tarkan ve diğer şüphelilerin bulunduğu araçlar konvoy halinde yola çıktı. Aynı operasyonda gözaltına alınan şüpheliler adliyeye ön kapıdan sokulurken Tarkan, hakim ve savcıların giriş yaptığı kapıdan adliyeye alındı. Tarkan'ın görüntülenmemesi için polis etten duvar ördü. Polis aracından eğilerek inen Tarkan adliye kapısına koşarken kameralara böyle yansıdı

Milliyet