Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal'ın da katıldığı iftar yemeğine; Tarım İş Sendikası İzmir Şube Başkanı İbrahim Özkeskin ve Yönetim Kurulu Üyesi Behçet Avcı, Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Tarım İş Sendikası Aydın Şube Yönetimi, Aydın Toç-Bir Sendika Başkanı ve Aydın Tarım İş Sendikası üyeleri ve aileleri katıldı.

Düzenlenen iftar yemeğinde Tarım İş Sendikası İzmir Şube Başkanı İbrahim Özkeskin ve Yönetim Kurulu Üyesi Behçet Avcı işçilerle yakından ilgilenerek sohbet etme imkanı buldu.

Çok sayıda sendika üyesi ve ailesinin katıldığı iftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Tarım İş Sendikası İzmir Şube Başkanı İbrahim Özkeskin; milli, sivil, katılımcı ve manevi değerlere bağlı bir sendikal anlayışla üyelerinin sosyal ve ekonomik haklarını ön planda tutarak, mağduriyetlerini gidermek için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal da iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmasında, iftar yemeğine katılan tüm çalışanlara ve ailelerine böyle bir organizasyonla bir araya gelmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek iftar yemeğinde bulunmaktan dolayı böyle bir organizasyonu hazırlayan Tarım İş Sendikası yöneticilerine teşekkür etti.

Aydın'da düzenlenen iftar yemeğinde katılımcılar birlik mesajı verirken, organizasyondan dolayı sendika yöneticilerine teşekkür ettiler.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

20140717aw145759_01.jpg20140717aw145759_03.jpg20140717aw145759_04.jpg