Başrolünü Songül Öden"le paylaşacağı "Mükemmel Çift" adlı sit-com"da Tardu Flordun, eşcinsel bir haber spikerini canlandıracak. Flordun dizinin ilk bölümünde bir erkekle öpüşecek.

BU sezon Türk televizyonlarında bir ilk yaşanacak! Geçtiğimiz yıl Arjantin"de yüzde 50 izlenme payına ulaşan "The Successfull Mr. And Mrs. Pells" dizisi "Mükemmel Çift" adıyla Türkiye"de ekrana gelecek. "Var Mısın Yok Musun?', "Popstar", "Kim 500 Milyar İster" gibi programları Türkiye"ye getiren Endemol ile Tim"s Yapım"ın projesinde Tardu Flordun ve Songül Öden, başrolleri paylaşacak. Dizinin en can alıcı yanı ise erkek kahramanın eşcinsel olması.

YÖNETMEN AVRUPA YAKASI"NDAN

ÖRNEK çift olarak lanse edilen, ancak birbirlerinden nefret eden iki spikerin hayatını anlatan dizide Tardu Flordun, patronun oğluyla aşk yaşayan bir eşcinseli canlandıracak. Dizinin ilk bölümünde yine bir ilk yaşanıp iki erkeğin öpüşmesi ekranlara getirilecek. Önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak dizinin yönetmeni ise Avrupa Yakası"yla tanınan yönetmen Jale Atabey Özberk.../HT