Spor Toto Süper Lig'de yarın Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi karşılaşmasında, sarı-kırmızılı taraftarlar için ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da saat 21.00'de başlayacak karşılaşma için düzenlenecek gidiş ve dönüş otobüs seferlerinin ücreti sarı-kırmızılı kulüp tarafından karşılaşacak.

Gidişte otobüsler, 18.00-19.00 saatleri arasında Ümraniye–Tepeüstü Hareket Amirliği, Altbostancı Hareket Amirliği ve Mecidiyeköy katlı otopark önünden hareket edecek.

Dönüşte ise seferler maç sonunda Batı Tribünü önünden Ümraniye–Tepeüstü Hareket Amirliği, Altbostancı Hareket Amirliği, Mecidiyeköy katlı otopark önü, Esenkent Hareket Amirliği ve Yenibosna Metro Aktarma Merkezi'ne yapılacak.

STAT KAPILARI SAAT 18.00'DE AÇILACAK

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın kapıları saat 18.00'de açılacak. Metro ile stada erişim de saat 18.00'den itibaren başlayacak.
Galatasaray Kulübü, geliş ve gidişte metroda yaşanacak yoğunluğa karşı taraftarlarından uyarılara uymalarını rica etti. Maç sonunda yapılacak basın toplantısı, stat içerisinde yer alan videoboarddan ve televizyonlardan naklen yayınlanacak. Maç bitiminde, Güney Tribünü önünden sınırlı sayıda taksi hizmet verecek.

A.A.