Alınan oyuncuların takımı istenilen hedeflere ulaştıramayacağını savunan taraftarlar, kulüp yönetimini istifaya davet etti.
Ligin ilk yarısında play-off"a yükselme şansını son maçta kaybeden ve ardından yaşanan sorun nedeniyle Teknik Direktör Göksel Özdemir ile yollarını ayıran Aydınspor"da sular bir türlü durulmuyor. Devre arasında yaşanan ekonomik sıkıntı nedeniyle bazı oyouncuların kendi isteğiyle takımdan ayrılmasının ardından Aydınspor tarafından yapılan transferler, taraftarları mutlu etmedi. Yapılan transferlerin Aydınspor gibi hedefleri olan ve bir marka olma özelliğini taşıyan Aydınspor gibi bir klubü istediği hedeflere ulaştıramayacağını ileri süren taraftarlar, daha ciddi transferler yapılması gerektiğini savundu. Yapılan transferlerin amatörce yapılmış takviyeler olduğunu iddia eden taraftarlar, takımı hedeflerine taşıyacak transferlerin transfer dönemimin sona ermesine çok kısa bir süre kala biran önce yapılmasını istedi.
Kadroya dahil edilen amatör futbolcular ile sadece küme düşmeye oynanacağını beyan eden taraftarlar, istenilen transferlerin gerçekleşmemesi halinde yönetimin biran önce istifa etmesi gerektiğini kaydetti. Amatör transferlerle kulübün geleceğine yatırım yapılamayacağını ileri süren taraftarlar, önümüzdeki sezon gruplardan altışar takımın düşeceğini hatırlatarak, konunun daha ciddi değerlendirilmesini talep etti. Aydınspor"un Türkiye"ye mal olmuş bir takım olduğunu hatırlatan taraftar temsilcileri, takımın başına geçen yöneticilerin bu bilinçle hareket etmesi gerektiğini kaydetti.