Geçtiğimiz günlerde Mustafa Ceviz ile anlaşarak taraftarın beklentisinin arttıran ve haftasonu sahasında lider Hatayspor"u ağırlayacak olan Nazilli Belediyespor"un idmanına taraftarlar gelerek futbolculara ve teknik heyete büyük moral verdiler.Önemli maç öncesinde taraftarlar, birlik mesajları verdi. Nazilli Şehir Stadı"ndaki idman öncesi Nazilli Belediye Sarayı önünde toplanan taraftarlar yağan yağmura aldırış etmeden ellerindeki meşalelerle Nazilli Şehir Stadı"na kadar yürüdüler.
Siyah-Beyazlı taraftarlar yaptıkları açıklamada takıma güvendiklerini ve Hatayspor maçında iyi bir sonuç beklediklerini söylediler. Nazilli Belediyesporlu Taraftarlar; “Bu sezon birçok maçı şansızlıkla veya hatalarımızla kaybettik. Normal şartlarda şampiyonluk ümidini bitirmemiz gerekirdi fakat rakiplerimizin de maç kayıpları bizi bir nebzede olsa mutlu etti. Şampiyonluk için en güçlü adaylardan birisiyiz. Mustafa Ceviz"in geçmişte futbolcu olarak şampiyonluk yaşadığı takımda bu sefer teknik direktör olarak şampiyonluk yaşatacağına inanıyoruz. Futbolcularımız kendilerini maça verdiği takdirde her maçı alırız. Mustafa Ceviz ile o ruhu o inancı yakaladığımıza inanıyoruz” dediler.
Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz ise; “Şu an konuşulacak pek bir şey kalmadı. Taraftar, futbolcu, teknik heyet ve yönetim hep birlikte hedefi koyduk. Taraftarlarımızın bu güzel desteği ile birçok başarıya imza atacağımıza inanıyorum. Bu taraftara futbolculuğumda yaşattığım şampiyonluğu yaşatmak için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Futbolcular ve Teknik Heyet ile birlikte taraftarlar hatıra fotoğrafı çekildi.