Nazilli Tapu Müdürlüğü, Kısa Mesaj Servisi(SMS) dönemine başlandı. Bundan öncede birçok yeniliği vatandaşın hizmetine sunan Nazilli Tapu Müdürlüğü yeni bir döneme daha başladı.
Yeni sistem hakkında açıklama yapan Nazilli Tapu Müdürü Yusuf Cabadağ daha öncede birçok yenilik başlattıklarını ve şimdi hayata geçirdikleri SMS sistemi ile vatandaşların daha az zaman kaybına uğramalarını planladıklarını söyledi. Cabadağ, “Nazilli Tapu Sicil Müdürlüğü olarak ülkemizde gelişen teknolojik gelişime uyum sağlamak ve teknolojinin vermiş olduğu kolaylıkları vatandaşlarımıza yansıtmak için elimizden gelen tüm gayretleri göstermekteyiz. Bugüne kadar Nazilli Tapu Müdürlüğümüzce vatandaşlara sağlanan tüm kolaylıklar teknolojinin yardımları kullanılarak daha da kolaylaştırmak için hizmete sunulmaktadır. Vizyonu, "Taşınmazlara yönelik politikaları belirleyen ve yöneten lider Kurum olarak hizmet vermek" olan Nazilli Tapu Müdürlüğümüz 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren işlem için müracaat eden ve cep telefonu numarasını bildirmiş olan gayrimenkul sahiplerine gün boyu müdürlük binasında beklememeleri için SMS yoluyla işlemlerinin safahatı hakkında bilgi verilerek, eksiklikleri ve tamamlamaları gerekenler ile işlem sonuçlanınca da Müdürlüğe davet edilerek işlemlerinin neticelendirilmesi şeklinde teknolojik bir hizmet verilmeye başlanmıştır. Vatandaşımız başvurusunu yaptıktan sonra dairemiz önünde bekleyerek değerli zamanlarını boşa geçirmeden işlem süresi içinde kendi şahsi ve özel işlerini halledebileceklerdir. Vatandaşlarımızın da bizim göremediğimiz talepleri var ise bunları dinlemeye ve mümkün olduğu kadarda karşılamaya hazırız. Vermiş olduğumuz bütün hizmetlerin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
TAPU MÜDÜRLÜĞÜ KAMERALARLA KONTROL ALTINDA
Konuşmasını sürdüren Cabadağ; “Uzun zamandan beri Tapu Müdürlüğü güvenlik açısından ve kamu zararına sebebiyet vermemek için 'Kapalı Devre Kamera' sistemiyle izlenmekte olup, tüm akitli ve akitsiz işlemler CD ortamında kayıt altına alınıp arşivlenmektedir” dedi.